Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت شامگاه دوشنبه در مراسم تجلیل از مدافعان سلامت توسط خدام حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه حجت الاسلام شاهرخی امام جمعه خرم آباد مانند یک مدیر اجرایی از اولین روز که بحث بیماری کرونا مطرح شد در میدان حاضر بودند و در تمام جلسات حضور داشتند، اظهار داشت: ایشان روزانه کنترل و نظارت‌های لازم را داشتند که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز به پیک بیماری در لرستان نرسیده ایم

وی با بیان اینکه ۲۹ بهمن ماه ۹۸ اولین مورد ابتلاء به کرونا در لرستان ثبت شد، تصریح کرد: هنوز هم این ویروس ناشناخته است و واکسن و دارو ندارد؛ شاید این مسئله تلنگری بود به انسان که ما در برابر اراده خداوند متعال چیزی نیستیم.

تاکنون در لرستان ۷ تا ۸ هزار مورد ابتلاء به کرونا داشته ایم و نزدیک به ۱۹۰ نفر نیز جان خود را از دست داده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه کشورهای مترقی و صاحب علم و صنعت، دارای تجهیزات میکروسکوپی پیشرفته، داروهای متعدد و… نیز در مهار ویروس کرونا موفق نبوده اند، افزود: در شهرهای بزرگ آمریکا که دانشگاه‌های با قدمت بالا دارد نیز هنوز دانشمندان نتوانسته اند به توفیقی در شناخت ویروس کرونا و مقابله با آن دست یابند.

نیکبخت با اشاره به اینکه تاکنون در لرستان ۷ تا ۸ هزار مورد ابتلاء به کرونا داشته ایم و نزدیک به ۱۹۰ نفر نیز جان خود را از دست داده اند، اظهار داشت: مبارزه با ویروس کرونا همچنان ادامه خواهد داشت و هنوز به پیک بیماری در لرستان نرسیده ایم.

حضور جهادی طلاب برای غسل و تدفین فوتی‌های کرونا

وی با بیان اینکه از همان روز نخست شیوع بیماری دوستان جهادگر و طلاب به صحنه آمدند و شاید سخت‌ترین کار نیز غسل دادن و تدفین فوتی‌های ناشی از کرونا است، تصریح کرد: در همان روزهای نخست ۴۰ تا ۵۰ نفر طلبه جهادی به دفتر من آمدند و برای تدفین و غسل اموات کرونایی اعلام آمادگی کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه جهادگران در تولید مواد ضدعفونی و امکانات بهداشتی نیز کمک کردند، افزود: ما در مبارزه با کرونا استان منسجمی داشتیم و همه مدیران و نیروها پای کار بودند.

نیکبخت با اشاره به اینکه همکاران و پرستارانی داشتیم که به مشکل خانوادگی بر خورده بودند اما در بیمارستان ماندند تا به بیماران مبتلا به کرونا رسیدگی کنند که کار بسیار سختی است و جای تشکر دارد، گفت: در حال حاضر ۴ دستگاه پی سی آر در استان داریم و در آزمایشگاه‌های خود روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ مورد مشکوک به کرونا بررسی می‌شود.

روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ مورد مشکوک به کرونا بررسی می‌شود

وی با بیان اینکه طی بیش از ۴ ماه گذشته دوستان ما در بخش‌های عفونی مبارزه کرده اند و هنوز هم این مبارزه ادامه دارد، تصریح کرد: روزانه ۶۰۰ میلیون تومان برای تهیه کیت، سواپ و لوازم آزمایشگاهی هزینه می‌شود، همچنین ۲۰۰ میلیون تومان برای تهیه لباس‌های محافط کادر درمان، ماسک، گان و… هزینه می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: تاکنون تنها دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۵۰ میلیارد تومان برای مبارزه با کرونا هزینه کرده است.

در خرم آباد وضعیت شیوع کرونا متوسط است

نیکبخت با اشاره به اینکه تا زمانی که واکسن و داروی کرونا ساخته نشود نمی‌توانیم برای آلوده نشدن افراد تضمینی بدهیم، اظهار داشت: در حال حاضر در دو شهر بروجرد و ازنا وضعیت ابتلاء به کرونا خوب نیست، در خرم آباد وضعیت متوسط است و در دیگر شهرها وضعیت بهتر است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر معاونان من در شهر بروجرد هستند تا وضعیت کنترل شود.

احداث بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی خرم آباد مجدداً آغاز شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خریداری و یا عقد قرارداد خرید تجهیزات بیمارستانی از جمله ام آر آی خبر داد و گفت: پروژه احداث بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی خرم آباد نیز که غیرفعال بود، از این هفته مجدداً آغاز شده و امید داریم اعتبارات این پروژه را تأمین کنیم تا طی دو تا سه سال آینده وارد چرخه خدمات دهی شود.

کد خبر 4955920

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی لرستان ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا بیرجند ایلام آتش سوزی مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ابتلاء به کرونا خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح در خطبه‌های نماز جمعه برازجان با تسلیت سالروز شهادت امام صادق علیه السلام اظهار کرد: ائمه ما (ع) زجر و مصیبتشان به خاطر این بود که دنبال حاکمیت الهی بودند؛ اگر امام صادق و امام باقر یک گوشه می‌نشستند و چند نفر دور خودشان جمع می‌کردند و فقط مسأله شرعی می‌گفتند، کسی به آنها کاری نداشت.

وی با گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر بیان کرد: جمعیت هلال احمر با تربیت امدادگران جوان و با آموزش افراد متخصص و دلسوز برای مقابله با حوادث و اتفاقات احتمالی در جامعه می کوشد که اعضای جامعه را در مقابل رخدادها مصونیّت بخشیده و زمینه پیشگیری از وقایع احتمالی را بیش از پیش فراهم آورد.

امام جمعه دشتستان با اشاره به حمایت دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا از مظلومان فلسطین افزود: حوادث این روزهای دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و اعلام حمایت دانشجویان این دانشگاه‌ها از مظلومان فلسطین و انزجار از جنایات دهشتناک صهیونیست‌ها، رویدادی بی‌سابقه را رقم زده است.

وی تاکید کرد: در هر نقطه‌ای از عالم، هر نهضت و جریانی که با هدف بیداری ملّت‌ها و رهایی آنها از بندهای استثمار و استعمار قد علم کرده است، نظام‌های مستکبر جهانی در پی سرکوبی و خاموش کردن صدای این بیداری برآمده‌اند.

مصلح تصریح کرد: موضوع اصلی این دشمنان بشریت که به‌عنوان یک راهبرد اساسی از سوی آنان دنبال می‌شود، جلوگیری از شکل‌گیری این آگاهی و بیداری عمومی است زیرا اگر این بیداری شکل بگیرد منافع آنها به خطر می‌افتد.

وی با اشاره به حماسه وعده صادق تاکید کرد: حماسه‌ها، روایت فتح می‌خواهند؛ و الا چنان دستخوش تحریف می‌شوند که اصل ماجرا کاملاً تغییر ماهیت می‌دهد و یا کاملاً از حافظه‌ها محو می‌گردد. این واقعیت یکی از بزرگترین درس‌های قیام عاشورا است.

امام جمعه دشتستان افزود: امروز در فضای جنگ شناختی، وضعیت میدان را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند. حماسه وعده صادق، نه تنها از این قاعده مستثنی نیست، بلکه چون مواجهه مستقیم با طلسم حیات و شیشه عمر تمدن مادی غرب یعنی اسرائیل داشته است، بیش از سایر حماسه‌ها به روایت فتح نیازمند است.

کد خبر 6095645

دیگر خبرها

  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس